onsdag 5. september 2007

Kjaere mammaer!
Vi har vert paa sykehuser der vi er i praksis og sett mye rart.. Vi har holdt premature babyer paa 1400 gram og gitt dem TLC. (tende love and care) Vi har sett paa keisersnitt, gu, rier og storst av alt: Det plopper ut unger hele tiden.. Det vil si: de plopper ikke ut, det ligger hardt arbeid bak hver fodsel..! Krafig hardt arbeid!! Saa kjaere alle mammaer: Dere er noen hardt arbeidende vesen. Vi kan ikke annet enn si at dere er helter. Vi for vaar del har prevensjon nok for resten av livet av bare aa se paa.. Vi savner mammaene vaare!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallois!!!
Så koselig å lese om koss dokk har det jenter! Eg kommer snart etter=) Genial blanding med sol, sand, babyer, brune babyer, fødsler og venner. Tenk så herlig!!!!! Eg må si at eg har det bra her i st olav vei. Leiligheten er nyvaska, sterinlysene brenner, arne og eg har syngi lovsanger, nå har han akkurat tatt ut kringle fra ovnen. Tusen takk for muligheten til å låne senga di!!!
GEnialt med kort vei til alle ting og det er veldig koselig leilighet!!!!!!! Kos dokkon masse videre og Gud velsigne den tida dokkon har der nede!!!!!!
Kos fra Sigrid Aa. Bakke