fredag 12. oktober 2007

Snart tid for hjemreise..

Naa befinner vi oss i Bagamoyo, en times tid nord for Dar Es Salaam langs kysten! Vi tilbringer dagene ute i sola, sjekker om skillene er intakte, skriver paa oppgavene vaare (som skal fremfores paa mandag...) og spiser god mat! Hotellet er utrolig deilig! Det har vaert ti andre nordmenn her som reiste idag..de har samarbeidet med den lokale danse- og musikkskolen her i Bagamoyo, og satt opp et show! Vi saa det i gaar, og det var veldig artig!!! Like artig er det at en av jentene som var med, gikk paa vidregaaende med Ann Karina! Verden er liten :)

Vi sitter alle med en litt ambivalent folelse til aa reise! Vi har det jo saa GODT og bekymringslost her!!!! Men samtidig, det skal bli godt aa komme hjem til dere kjente og kjaere, og til grovbrodet og melkesjokoladen! Det er ikke til aa stikke under en stol nei!

Vi lander altsaa paa flesland sondag kl.11.20, brune og fine! Trenger vi ha paa solbrillene?? Maa vi ha bukse paa? Kanskje vi rekker en liten bloggings fra amsterdam..hvis vi har god tid der! Tax free maa jo ogsaa sjekkes ut!

Varme svette solklemmer fra fire solbrune, afrikajenter:)

Ingen kommentarer: