fredag 5. oktober 2007

Baboo vår venn!!

Naa har vi endelig kommet oss til Dar Es Salaam! Vi har lagt bak oss en ti timers lang buss tur. Vi trodde en lite øyeblikk at vi kom til å tilbringe de ti timene med en sterkt ruspåvirket høy, men heldigvis stoppet bussen på veien, og mannen ble tatt med av politiet! Han mente at han manglet 600 $, noe som bussjåføren fant i setet hans ...

Arusha var gøy!! Safarien var artig! Vi hadde en dag på Lake Manyara, og en dag i Ngorogoro! Vi så løve, elefanter, sjiraffer og leopard! Han som var med oss på Safarien heter Baboo, litt av en f yr! Han lo som en jente, og syntes at det var rart at vi fikk lov til å stå på ski av foreldrene våre! Hva om det kom en slange, hvordan skulle vi stoppe med skiene? Baboo var også med da vi gikk mot Kilimanjaro! Siden han er muslim og har ramadan, faster han, og vi var seriøst bekymret for både blodsukker og væskebalanse da klokken nærmet seg fem på ettermiddagen!

Kristin viste Baboo noen bilder fra vakre norge, da utbryter han: O my God, really, it's James Bond!!!

Ann Karina sier til Baboo i bilen: Oh, now I really need to vomit!!! You know, Baboo, we can't stop in the bush, cause we have menstuation and everything!! Da sier Baboo: Oh my God, really?? No Bush, no Clinton!!!

Vi har altså ledd godt gjennom disse dagene....

1 kommentar:

Mike sa...

WE ARE THE FIRST !!!!

Now you have to visit us in France after we come back !

Hanane et Michael :)
France, Lyon