torsdag 4. oktober 2007

Fremme i arusha:)

Yes, plutselig tok turen en vending - det var hjerteskjaerende aa forlate den vakre oya vaar og kompisene vaare sondag ettermiddag!! Zanzibar var rett og slett knall!!! allikevel var det kjekt aa ta fatt paa resten av turen vaar!! Propellflyet med plass til 12 stk tok oss til arusha, nord i tanzania!!!! flyturen var egentlig litt scary -for hvor ellers kan man se at passasjeren ved siden av flykapteinen prater i mobiltelefonen ved avgang??

Selvom vi ikke har vaert her saa mange dagene, har vi likevel opplevd mye her!!
-safari
-tur til kilimanjaro (ikke til topps vel aa merke..),
-besokt landsbyer
-hoppet i paraglider
-besokt den norske misjonsstasjonen til NLM

afrika er noe for seg selv...vi har blitt lurt trill rundt et par ganger!! tror folk at det vokser penger ut av rompa vaar?? hehe, vi prover aa ta det med et smil!! idag hoppet vi alle i paraglider, med en dansk mann som bor her nede- var en utrolig morsom opplevelse! etter paragidingen dro vi innom en norsk misjonsstasjon (scripture missions) som horte til NLM- noe som for enkelte av oss faktisk var et hoydpunkt!! vi fikk hore litt om hva de drev med, og fikk GROVE NYBAKTE RUNDSTYKKER MED GULOST!!!!! det var rett og slett en fantastisk avsltning paa paragldingnen:)

imorgen reiser vi til dar es salaam, med buss -9 timer uten air condition....

asante sana:)

1 kommentar:

Anonym sa...

herlig!!! kan skjønne dere ikke vil hjemover (vi kan friste med en høst som er over all forventning da, det er noe??) Ragna (ragg, rag, ragnhild) du er savnet stort og dypt her i heimen og jeg gleder meg masse til å se flere bilder å høre flere historier. Spennende å følge med dere. Ha en herlig tur i morgen, air con er oppskrytt!!!! love love, mari